Claim je eigenheid met een sterke merkidentiteit

Elke dag worden we overspoeld door massa’s reclameboodschappen van minstens even veel merken. Opvallen zorgt ervoor dat mensen je onthouden. Daarom is het belangrijk dat (potentiële) klanten je leren kennen en blijven herkennen. DSMC zet al zijn ervaring aan het werk om je merk te (her)lanceren of positioneren en de juiste merkwaarde te creëren.


Merken doen mensen kiezen

Merken zijn kwaliteitslabels die mensen beïnvloeden in hun keuzes. Branding geeft identiteit aan een merk, zowel emotioneel als rationeel. Het belangrijkste is dat een merk ontstaat vanuit het DNA van het bedrijf en ook gedragen wordt door de mensen die er werken.

  • Branding geeft een concrete invulling aan dat DNA, door de creatie van nieuwe content maar ook door bijvoorbeeld een bestaand logo en merk een nieuwe lading te geven.

  • Employer branding is van onschatbare waarde. Maak ambassadeurs van werknemers.

  • Vertaal merkwaarde naar een consistente merkidentiteit om alle communicatie aan te toetsen.

  • Branding is even belangrijk voor nieuwe merken als voor bestaande merken die zich willen herpositioneren.


Brand launch

We zorgen voor een merklancering die impact maakt. Niet alleen door de kwaliteit van de branding, maar ook van de strategie errond.

Rebranding

Een nieuw, fris logo, een aangepaste huisstijl of een volledig nieuwe merkidentiteit? Onze in-house studio vertaalt merkwaarden naar tekst en beeld

Employer branding

We helpen merken met hun imago, zodat zij de eerste keuze worden van het felbegeerde talent op een arbeidsmarkt waar de vraag groter is dan het aanbod.