Beheren van uw Social media bedrijfsprofielen

Samen beheren we uw bedrijfsprofiel! Zo spelen we in op het netwerken en natuurlijk ook op de marketing rondom de onderneming. Dit doen we aan de hand van de nieuwste marketingtips op te volgen en deze toe te passen!

Een goede communicatie is ook natuurlijk goud waard. Ik probeer mij zo goed mogelijk in te leven in uw zaak en samen zullen we streven naar een goed resultaat, onder het motto

"If you wanna go fast go alone, but if you wanna go far go together. "

Social media advertising


De gemiddelde Belg spendeert dagelijks 1 uur en 36 minuten op sociale media.

Dat is één van de vele redenen waarom social ads een must zijn voor het verwezenlijken van je marketing doelstellingen. Als social media agency hebben wij dan ook expertise over de volledige waaier aan platformen waarop geadverteerd kan worden:

Facebook advertising - LinkedIn advertising

- Instagram advertising

Wat mag je van onze social media aanpak verwachten?

Voortdurende bijsturing

Zodra de campagne opgezet is, moet deze uiteraard worden bijgestuurd. Daarom voorzien wij elke maand tijd om jouw campagne te optimaliseren om het beste resultaat te bekomen.


Maandelijkse rapportage

Aan het begin van elke maand mag je van ons een duidelijke rapportage verwachten. Hierin beschrijven we niet alleen de resultaten, maar maken we ook duidelijke actiepunten om jouw doelstellingen te behalen.


Transparantie

Elke goede samenwerking start met eerlijke communicatie. We geven klanten altijd volledige toegang tot onze campagnes en geven eerlijke feedback over de behaalde resultaten.